MALATYA / BATTALGAZİ - Hasan Varol İlkokulu

Hasan Varol İlkokulu

04223212051
Adres
İzzetiye Mh. Gaffarağa sok. No 6/1 BATTALGAZİ/MALATYA Hayrettin Sönmezay İlkokulu ile aynı bina kullanılmaktadır.
Vizyon
Akademik ve davranışsal eğitimi bir arada yürüten sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri olan, özgüveni yüksek, lider ruhlu, adalet duygusu gelişmiş, farklılıklarımızı zenginlik olarak gören, dünya milletleri arasında en önde olduğumuzu düşünen bir öğrenci yetiştirmek.
Misyon
Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Sabah Grubu:07:40-12:30 Öğlen Grubu:12:40-17:30